+36 20 377 7266 42@szabogabor.hu
Oldal kiválasztása

Előadások

A zseni 24 jellemvonása

A zseni nem egy különleges személyiség. A zseni egy olyan minőség, ami ott lakozik mindenkiben. Összesen 24 különböző jellemvonás alkotja. Minél inkább képesek vagyunk megerősíteni ezeket, annál inkább felszínre tudjuk hozni a bennünk rejlő zsenit.

Mit taníthatna Steve Jobs a vállalkozásodnak?

Az Apple-t lehet szeretni vagy éppen utálni. Egy dolgot nem lehet: figyelmen kívül hagyni a tényt, hogy nulláról, egy garázsból indulva 46 év alatt lett a világ legértékesebb cége. Vajon vállalkozóként mit tanulhatnál attól az embertől, aki létrehozta?

A NEM hatalma

Sok embernek okoz problémát, hogy nem tud nemet mondani. Hogyan lehet ezt megtanulni? És vajon mekkora hatalma van a NEM-nek valójában? Segítünk: nagyobb, mint amire gondolsz.

Az életcél, ami veled született

A sikernek sok összetevője van. De ami minden másnál jobban számít: a veled született életcélodon dolgozol vagy valami teljesen máson? Mert minél inkább eltérsz az életcélodtól, annál erősebben kezd az életed mocsárban futásra emlékeztetni. De vajon honnan lehet tudni, mi az életcélod?

A farkasok háborúja

Vállalkozóként kulcsfontosságú, hogy megtartsd a pozitív beállítottságodat. De ahhoz, hogy ez sikerüljön, ismerned kell két szót. Az egyik a pozitív, a másik a negatív beállítottság kulcsa. Annyira tudsz majd pozitív lenni, amennyire a magadévá tudod tenni az egyiket és ki tudod zárni a másikat. Erről szól a farkasok háborúja.

Az elméd hatalma

Mit felelnél arra a kérdésre, hogy vállalkozóként mi a legfontosabb munkaeszközöd? A telefonod? A számítógéped? Valamilyen gép vagy jármű? Egyik sem. A legértékesebb munkaeszközöd az elméd. De vajon tudod, hogyan kell hatékonyan használni?

Iratkozzon fel a hírlevélre.